Billige Moncler Jakke Udsalg Danmark Online Til Dame & Herre
Valutaer:

Privacy Notice

Beskyttelse af personlige oplysninger
Oplysninger, vi indsamler, er dit navn, fakturerings- og fragtadresse, telefonnummer, e-mail-adresse, henvisnings-e-mail-adresser og kreditkortoplysninger. Dataene gemmes i en sikker database og kan kun fås via webmaster med personlige kodede oplysninger. Hvis du vil have oplysningerne rettet eller fjernet, kan du sende os en e-mail til os og fortælle os, hvad du vil have os til at gøre. Alle anmodninger udfyldes rettidigt, og bekræftelsen sendes til din email, så snart vi opfylder din anmodning.
Vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger er strenge og overholdes til enhver tid. Du kan være sikker på, at alle oplysninger, der sendes til vores websted, forbliver fortrolige for evigt. Ved at informere dig om vores politik, fremmer vi tillid og tillid til alle, der sender oplysninger, om køb eller anmodning om specifik information og tilmelding til medlemskab.
Vi bruger de oplysninger, du giver om dig selv, når du bestiller eller bestiller en anden anmodning til at udfylde denne anmodning til din tilfredshed. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at fuldføre denne anmodning. Vi gør det samme med de oplysninger, du giver om en anden, når du kun bestiller en ordre for at sende produktet og bekræfte levering. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at fuldføre denne ordre.
Du kan anmode om at fjerne eller slette alle oplysninger om dig. For at beskytte dit privatliv og sikkerhed vil vi også tage rimelige skridt til at bekræfte din identitet, før du giver adgang eller rettelser.
Vi bruger retur e-mailadresser til at besvare den email, vi modtager. Sådanne adresser anvendes ikke til andre formål og deles ikke med eksterne parter. For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde data nøjagtighed og sikre passende brug af oplysninger, har vi indført, fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.
Tilbage